Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pobres los ricos - Szegény gazdagok

Szegény gazdagok, hogy annyi mindenük van, és hogy nem is tudják milyük nincsen. Nincsenek álamik, nincsenek vágyaik, nincsen idejük, nincsen lelkük. Mindig félnek, hogy elvesztenek valamit. Túl sok van nekik a borból, jó nagy hasuk van. Nincsen idejük a reményre sem, nincsen nekik a reggeli levegőből, a szél sem az övék, sem a mosolyod. Mindenük megvan és mégsincs semmijük. Nincsen semmim és mégis megvan mindenem, gazdag vagyok álmokban és szegény aranyban. Ami nekem fontos az pénzzel nem megvehető: barátok, szerelmek, holdfény, lelkek, napfény. Milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen szerencsés vagyok. Enyém az ég, sok van nekem a napsütésből. Sok álmom van amiről álmodozhatok, és ott van a remény, hogy egyszer valóra válnak. vannak vágyaim, hogy neked énekelhessek, és tele vagyok csókokkal, hogy megcsókolhassalak. Tehát mindenem megvan, a világ ideje is hisz enyém minden perc. Minden ami az enyém szétosztható, minden ami az enyém azok a barátaim.

 

Por qué - Miért?

Látom hullani az esőcseppeket az ablakomban, tudom, hogy minden ugyanolyan lesz. Nem változik semmi holnap. a nap ugyanúgy felkel, a hold ismét fehér lesz, a folyó továbbra is folyó marad, a hegyek nem dőlnek össze. Miért némulok el a mosolyodba belefeledkezve, miért van minden messze, miért nincs nélküled már semmi? Mert nincsenek hercegek és nincsenek álmok, mert minden hazugság, hiszen nélküled nincs tovább élet. Egy különleges tiszta napon elkezdessz majd keresni engem egy fehér hintóval, mint a régi mesékben. És megtalálsz majd és én majd arról a csókról fogok álmodozni, amit a végén tőled kapok.

 

Y la vida - És az élet

Mint a madár a napot, olyan vagyok, úgy kereslek téged. Mint méh a mézet, így vagyok én, úgy hívlak téged. December van virágzik és illatozik a jázmin. Ez a szerelem amit akkor érzek, mikor megtalállak téged, már felbikkant. Egy hab volt ahol veled találkoztam, és az este már a végéhez ért. Azt kérdezted tőlem hogy :te ki vagy? Rád mosolyogtam és beléd szerettem. Percekig éreztem, hogy a szívem őrülten dobog és így történt az elárasztás, ami később a szabadulásom lett. És az élet (3x) örökre elveszve a mosolyodban, és a szemeid (2x) és a szemeim elhagytak mintha nem lennék normális, vagy mintha hipnotizált lennék. És lassan (2x) lassacskán keresünk egy picinyke helyet, ahol szerethetjük egymást. De szép ez az élet, hiszen szerelmes vagyok. Olyan vagyok, mint az eső és a tenger, annyira összetartozóak, olyan vagyok, mint a hab és a só annyira szerencsétlenek. nem érdekel, ha nem veszed észre, hogy ki szeret téged. Nem érdekel, mert én jól tudom, hogy mi történik köztünk. és elérkezik az a nap amikor megismernek a csókjaim. A bőröm illata olyan lesz, mint a cseresznyefáé. A virágok kinyilnak majd és a teled véget ér. Milyen szép az élet, hiszen virágzik a szerelmünk.

 

Los ninos no mueren - A gyermekek nem halnak meg

Tudják, hogy a gyermekek szárny nélküli angyalok, akiket az ég küldött nekünk, hogy jobbak legyünk. Ők azok akik megmutatják, hogy hol van az utunk, hogy hol van a szépsége a célunknak.  Amikor nevet egy gyerek, a nap előbújik, és minden kivilágosodik, a világ kivirágzik. Lángra lobban az élet, megtaláljuk az utat és észrevesszük, hogy folytatódik az életünk. A gyermekek nem halnak meg soha csak felmennek az égbe, megmaradnak a lelkünkben. És szárnyakat növesztenek, és nagyon közel repülnek hozzánk. A gyermekek nem halnak meg soha egy időre elmennek, hogy egyesüljenek a csillagokkal és újjászületnek egy másik csöpségben. A világ gyermekei manapság szenvednek éhségtől, hidegtől, félelemtől, az otthon hiányától. És sír a föld és sír az ég is minden alkalomma, mikor egy gyermek örökre csendben marad. Kicsi fiúcska, kicsinyke fiúcska ne menj el soha, hiszen szükségem van rád.